google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Miles (2016): ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Το 17χρονο γκέι αγόρι Miles που ζει σε μια πόλη στα κεντρικά της πολιτείας του Ιλινόις στις ΗΠΑ, κάνει το 1999 πριν αποφοιτήσει από το Λύκειο τα μεγάλα του σχέδια για να εγκαταλείψει την μικρή πόλη Ιλλινόις για τα λαμπρά φώτα του Σικάγου.
Αρχικά ο κόσμος του συντρίβεται γύρω του όταν ο πατέρας του πεθαίνει και ανακαλύπτει ότι έχασε όλες τις  αποταμιεύσεις για το κολεγίο του. Αποφασίζοντας να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να αναλάβει το μέλλον του, καταλήγει σε ένα σχέδιο για να κερδίσει μια υποτροφία βόλεϊ σε ένα κολέγιο του Σικάγο. Η μόνη επιπλοκή με αυτό το σχέδιο είναι ότι το γυμνάσιο του έχει μόνο μια ομάδα κοριτσιών βόλεϊ. Μια εμπνευσμένη ιστορία του θάρρους και ηρεμία για αυτό που πιστεύετε.
Η ταινία έχει μια ομαλή πλοκή, με όμορφες εικόνες από την πόλη του Ιλινόις μέσα από την ζωή ενός εφήβου, μαζί δυστυχώς με την προκατάληψη για τις σχολικές ομάδες παρότι οι νόμοι της Πολιτείας δεν το απαγορεύουν.
Η μοναδική αξία της ταινίας αποτελεί το δυνατό της σενάριο αλλά και η διεύθυνση φωτογραφίας. Ο νεαρός μέσα από τις σχολικές επιδόσεις, εργάζεται στο τοπικό κινηματογράφο αποδίδοντας μια νότα ηρώων στην εικόνα του φίλμ. Ίσως γιατί οι πραγματικοί ήρωες είναι μέσα στις όμορφες αυτές πόλεις και κρύβονται μέχρι να αγγίξουν τα όνειρά τους....,Η ταινία βασίζεται σε ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία και είναι για όλη την οικογένεια....
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.