google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Lady Gaga προειδοποιεί τον Donald Trump ότι «θέτει ζωές σε κίνδυνο»

Εναντίον της νέας απόφασης του Donald Trump που επιφέρει αντιδράσεις, καταφέρεται η Lady Gaga. Η Lady Gaga άσκησε κριτική στον Donald Trump, παίρνοντας ξανά θέση εναντίον του.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε την προηγούμενη Τετάρτη (26/07) ότι σκοπεύει να απαγορεύσει σε διεμφυλικά άτομα να υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις επικαλούμενος το «τρομερό ιατρικό κόστος» και την «αναταραχή» που θα έφερναν οι άνθρωποι αυτοί στο στράτευμα. Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν έντονα ήταν η Lady Gaga, η οποία κατηγόρησε τον Donald Trump ότι «θέτει σε κίνδυνο ζωές», ακολουθώντας τις διαμαρτυρίες καλλιτεχνών όπως της Miley Cyrus, του Sam Smith, της Demi Lovato και άλλων.
Με ανάρτησή της στο Twitter, το ίνδαλμα της pop που υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, επεσήμανε ότι η απόφαση του Donald Trump θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των νεαρών τρανσέξουαλ, ένα ήδη ιδιαίτερα ευάλωτο κομμάτι της κοινωνίας.
«Ειλικρινά, γνωρίζατε ότι η ομάδα που απομονώνετε σήμερα, το 45% των οποίων (18-24 ετών) έχουν ήδη επιχειρήσει να αυτοκτονήσουν;» έγραψε η τραγουδίστρια.
«Στην trans κοινότητα υπάρχουν επίσης πολύ δυνατοί και γενναίοι», πρόσθεσε. «Πρέπει να υπηρετούν στον στρατό, αν το επιθυμούν» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.