google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η gay ερωτική σκηνή του «American Gods» που όλοι μιλάνε

Aπό την πρώτη κιόλας μέρας μετάδωσής του, η καινούργια σειρά του Μπράιαν Φούλερ «American Gods», έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και πολλών συζητήσεων. Αλλά το τρίτο επεισόδιο που παίχτηκε χτες στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι Starz (ή στο Amazon Prime για τον υπόλοιπο κόσμο), έκανε τους πάντες σε όλα τα social media, και μη, να μιλάνε γι’ αυτό.
Ο λόγος; Μα φυσικά για την πιο ερωτική gay σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης, μεταξύ ενός πωλητή σε κατάθλιψη, τον Σαλίμ, ο οποίος προσπαθεί πολύ σκληρά να βγάλει το ψωμί του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και ενός ταξιτζή, που στην πραγματικότητα είναι ένα τζίνι, τον οποίο γνωρίζει όταν μπαίνει μια μέρα μέσα στο ταξί του. Εκεί, κατά την διάρκεια της κούρσας αυτής, αρχίζουν μια συζήτηση περί πίστης η οποία γρήγορα αναπτύσσεται σε μια δυνατή φιλία μεταξύ των δυο αυτών ανδρών και καταλήγει σε μια από τις πιο τολμηρές σκηνές σεξ που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό, υπήρχε ένας μεγάλος ντόρος γύρω από την συγκεκριμένη σκηνή, όταν ο Ματ Μπρέναν, αρθρογράφος στο Paste Magazine με ένα tweet του ξεσήκωσε τους πάντες λέγοντας πως το «’American Gods’ έχει μια από τις πιο καυτές gay ερωτικές σκηνές που έχω δει στην τηλεόραση, μετά από το ‘Sense8’, ίσως και ποτέ. Έκανε τα χέρια μου να ιδρώσουν.»
AMERICAN GODS: As lushly imagined as you'd expect, less dour than you might've worried, more charming than it has any right to be. (I'm in.)
Among its other merits, "American Gods" has the hottest gay sex scene I've seen on TV since "Sense8," maybe ever. It made my palms sweat.
Ο Νιλ Γκέιμαν, ο συγγραφέας του βιβλίου «American Gods» στην οποία βασίζεται και η σειρά, πρόσφατα βρέθηκε σε ένα πάνελ μετά την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου, που έγινε για λογαριασμό του GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation), και μίλησε για την συγκεκριμένη σκήνη, ποια ήταν έμπνευση που είχε, αλλά για το πως του φάνηκε η μεταφορά της συγκεκριμένης σκηνής στην οθόνη.
O Γκέιμαν είπε πως έγραψε την σκηνή αυτή 18 χρόνια πριν, όταν μια μέρα ο ίδιος είχε πάρει ένα ταξί στην Νέα Υόρκη και ο οδηγός του κοιμήθηκε στην κυριολεξία πάνω στο τιμόνι, όπου αργότερα του παραδέχτηκε πως είχε να κλείσει μάτι πάνω από 30 ώρες. «Σκέφτηκα πως ήταν τρομερό κάποιος άνθρωπος έπρεπε να φτάσει στα όριά του για να βγάλει μερικά λεφτά. Εκείνη την περίοδο διάβαζα και τις ‘Χίλιες και Μια Νύχτες’ και ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα πως υπάρχει κάτι το τόσο ομοερωτικό στην Αραβικές Νύχτες. Ήταν ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια της αραβικής κουλτούρας που δεν είχα σκεφτεί ποτέ, και μόλις είχα αρχίσει να μαθαίνω. Και έτσι μου κόλλησε. Από εκείνη την στιγμή ήθελα ένα τζίνι στο ‘American Gods’ και σκέφτηκα να το βάλω σε μια ομοφυλοφιλική σχέση.»
Όταν ρωτήθηκε πως του φάνηκε η συγκεκριμένη σκηνή στην οθόνη, ο Γκέιμαν είπε «ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος».
Οι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς Μπράιαν Φούλερ και Μάικλ Γκριν, είπαν πως ο στόχος τους ήταν να κάνουν κάτι που θα φανεί τόσο όμορφο ακόμη και σε εκείνους που νιώθουν άβολα με σκηνές σεξ του ίδιου φύλου. Ο Γκριν πρόσθεσε επίσης πως η προοπτική του Φούλερ ως gay άντρα, συγχωνεύτηκε με την δική του ως ετερόφυλου άντρας, για να δημιουργήσουν την απόλυτη προσέγγιση μιας σκηνής «ενός όμορφου ρομάντζου μεταξύ δυο ανθρώπων που βρίσκουν ο ένας τον άλλον. Καθώς μιλούσα με τον Μπράιαν για αυτή την σκηνή και έδινε ολοένα και περισσότερο την προοπτική του για αυτή, τόσο εγώ έβλεπα μια ιστορία ενός θεού ο οποίος έδινε σε έναν άνθρωπο την άδεια του να είναι ο εαυτός του, να απολαμβάνει το σεξ και να του κάνουν έρωτα.»
american gods
Οι δυο ηθοποιοί που πήραν μέρος στην σκηνή αυτή, ο Μούσα Κραΐς (το τζίνι) και ο Ομίντ Αμπνταχί (Σαλίμ), είναι φίλοι εδώ και χρόνια και φανατικοί θαυμαστές του βιβλίου του Γκέιμαν. Ο Αμπνταχί έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν έναν gay άντρα, ενώ για τον Κραΐς ήταν η πρώτη του φορά. Ο Κραΐς είπε πως απλά αγάπησε το πως απεικονίζονται δυο άντρες αραβικής καταγωγής στην συγκεκριμένη σειρά το οποίο, πέρα από το σεξ, δείχνει πανέμορφο γεμάτο με χιούμορ, αγάπη και χαρά, ενώ θα ήθελε να δει περισσότερο τέτοιου είδους σκηνές. Για τον Αμπνταχί, η συγκεκριμένη σκηνή είχε προκαλέσει λίγο άγχος, κυρίως όταν την έβλεπε με την γυναίκα του, αλλά όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα (την σκηνοθεσία, την μουσική) και το πόσο άρτια γυρισμένη ήταν, απλά ένιωσε υπερήφανος που ήταν μέρος της.

Το τρίτο επεισόδιο του «American Gods» με τίτλο «Head Full of Snow», σε σενάριο Μπράιαν Φούλερ και Μαίκλ Γριν και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σλέιντ (αν και την συγκεκριμένη ερωτική σκηνή την σκηνοθέτησε ο Γκιγιέρμο Ναβάρο), μπορείτε να το δείτε ήδη στο Amazon Prime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.