google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Akron (2015): ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΗΜΑ..

ΜΙΑ ταινία που θυμίζει λίγο το αγαπημένο μας Heorgraphy club γεμάτο νιάτα και ζωντάνια με έξυπνους διαλόγους. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Benny που ακολουθεί αθλητικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο του Άκρον, στο Οχάιο συναντά και ερωτεύεται τον Christopher σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Με την υποστήριξη των οικογενειών και των φίλων τους, θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση κι αυτό δίνει όλα τα στοιχεία για μια υπέροχη ιστορία. 
Ωστόσο ένα τραγικό γεγονός από το μακρινό παρελθόν που αφορούν τις μητέρες τους αμέσως έρχεται στο φως και απειλεί να τους διασπάσουν. Το Akron αποτελεί ένα κινούμενο οικογενειακό δράμα με επίκεντρο τον ανθρωπισμό του ευαίσθητου νεαρός με την όμορφη ιστορία δύο ενηλίκων γεμάτη αγάπη. Κύριο όμως το φίλμ αναδεικνύει την κοινή μοίρα των δύο νέων ανδρών που διατηρούν στην αγάπη μέσα από μια δυνατή σχέση και τη θέλησή τους να ξεπεράσουν την πιο οδυνηρή εκοδχή της αλήθειες.
Το Akron με άλλα λόγια είναι μια ταινία πραγματικά για όλη την οικογένεια που συνδυάζει την τέλεια φιλία με την Αγάπη αλλά και τα νιάτα, μέσα από αριστοτεχνικά έξυπνες ατάκες, με φυσικότητα στην συμπεριφορά των ηρώων αλλά και ένα μήνυμα ότι η αγάπη είναι το μόνο δυνατό πράγμα σε όλο το σύμπαν που δεν αλλάζει. Αξίζει να την δείτε γιατί πολλοί θέλουν να ζήσουν ένα τέτοιο όμορφο ρομάντζο..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.