google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Φουρέιρα σε gay party με διαφορετικότητα στο έπακρο

Μπορεί το πρωί της περασμένης Παρασκευής τα ελληνικά social media να «έβραζαν» εναντίον της επειδή λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και ο συμπατριώτης της Eugent Bushpepa, ο οποίος εκπροσωπεί την Αλβανία στη φετινή Eurovision, είχαν φωτογραφηθεί για το Instagram σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό-σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, ωστόσο το ίδιο βράδυ η εκπρόσωπος της Κύπρου... ξεσάλωσε στο Τrumps Club.
Εκεί δόθηκε ένα ιδιαίτερα φαντασμαγορικό πάρτι με μπόλικο... γκλίτερ, gay κοινό και δύο διάσημες ανά την υφήλιο drag queens, τις Nicky Doll και Kimora Black, οι οποίες έχουν περάσει από το φημισμένο αμερικανικό reality show, το «Rupaul Drag Race». Ο λόγος για το event «Τhe Dollz», το οποίο ξεκίνησε από το το Μαϊάμι των ΗΠΑ με εμπνευστή του τον Εrez Ben Ishay, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ισραήλ, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής.
On stage για το «The Dollz», που έγινε στη Λισαβόνα την περασμένη Παρασκευή, ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας τόσο το «Fuego», με το οποίο θα εκπροσωπήσει στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision, όσο και άλλες μεγάλες επιτυχίες της που ξετρέλαναν τους eurofans και όχι μόνο.Video από το πάρτυ μέσα από τα decks δια χειρος Εrez Ben Ishay:Η τραγουδίστρια ήταν πολύ ευδιάθετη παρά τα μύρια αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει τη συγκεκριμένη μέρα. Σαν να τα είχε αφήσει όλα πίσω της... ξεσάλωσε παρέα με τους clubers και πόζαρε στον φακό με θαυμαστές της και με τις δύο διάσημες drag queens Nicky Doll, Kimora Black και τον Erez Ben Ishay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.