google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Sam Smith έκανε έκπληξη σε ομόφυλο ζευγάρι

Ο Sam Smith αιφνιδίασε ένα ομόφυλο ζευγάρι την ημέρα του γάμου του, σε μία απροσδόκητη έκπληξη που οι νεόνυμφες θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Μπορεί να έχει ένα βραβείο Όσκαρ και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων στο βιογραφικό του, αλλά αυτό δε σταματά τον Sam Smith από το να τραγουδά σε γάμους. Ο καλλιτέχνης έκανε έκπληξη σε δύο γυναίκες που παντρεύονταν, δίνοντας το «παρών»στην ιδιαίτερη στιγμή για να τραγουδήσει μερικές από τις επιτυχίες του. Η 48χρονη Lisa Best προετοιμαζόταν να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, την 40χρονη Bec Baran, όταν ο Sam Smith εμφανίστηκε στη δεξίωση του γάμου. Καμία από τους νεόνυμφους δε γνώριζε την έκπληξη που επιφυλασσόταν, με την αγαπημένη ανιψιά της Lisa, την Katie, να έχει οργανώσει το σκηνικό, ως μέρος του ειδικού αφιερώματος στον Sam Smith από το «BBC». Ο 25χρονος καλλιτέχνης περιμένει κρυφά, ενώ οι δύο γυναίκες αντάλλαζαν όρκους.
Όταν μπήκε στην αίθουσα, σόκαρε το ζευγάρι και τα αγαπημένα τους άτομα σοκ που ήταν εκεί για να μοιραστούν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Η Liza είπε: «Όταν εμφανίστηκε μέσα από την πόρτα σκέφτηκα, wow, αυτός είναι πραγματικά ο Sam Smith, αυτό δε μας συμβαίνει. Όλοι οι φίλοι μου και οι φίλοι και η οικογένεια της Bec ήταν πραγματικά συγκλονισμένοι. Ήταν σε άλλο επίπεδο. Η ημέρα ήταν απολύτως λαμπρή και ότι ήρθε έπειτα ο Sam Smith να μας τραγουδήσει ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα.»
Το ξεχωριστό γεγονός αποδείχθηκε επίσης ο πρώτος ομόφυλος γάμος που παρακολούθησε ο Sam Smith, ο οποίος δεν κρύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ο τραγουδιστής σχολίασε στο «BBC»: «Να είσαι μόνο κομμάτι μίας ημέρας όπως αυτή, σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είναι τόσο ερωτευμένες, είναι απλά απίστευτο. Είναι τόσο ερωτευμένες και είναι τόσο όμορφο. Λατρεύω τόσο πολύ τους γάμους… Αυτός ήταν ο πρώτος ΛΟΑΤ γάμος μου και ήταν καταπληκτικό. Μόνο να είσαι εκεί και να βλέπεις να το κάνεις αυτό μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους σου, δίνει πραγματικά έμπνευση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.