google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Τριήμερο εργαστήρι για την ταυτότητα φύλου στη Λευκωσία

Το Justice Project διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τριήμερο εργαστήρι με θέμα την ταυτότητα φύλου και τη σεξουαλικότητα για νέους ηλικίας 15 έως 18 χρόνων. `Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το εργαστήρι θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ 27 και 29 Δεκεμβρίου και είναι ανοικτό για γυναίκες και ΛΟΑΤ άτομα. Στόχος του εργαστηρίου είναι να προσφέρει σε αυτά τα άτομα τη δυνατότητα να συζητήσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον τα κοινωνικά θέματα που τους απασχολούν, καθώς και την ευκαιρία να καλλιεργήσουν δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν να χειριστούν διάφορες πρακτικές δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.
Σκοπός αυτών των προγραμμάτων, καθώς και άλλων που έπονται, είναι η στήριξη νέων γυναικών και ΛΟΑΤ ατόμων στη προσπάθειά τους να αισθανθούν άνετα με την κοινωνική ταυτότητά τους και η προώθηση του κοινωνικού δικαίου στην ευρύτερη κοινωνία.
Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στο σεξισμό και την ομοφοβία στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα της αντικειμενικοποίησης των γυναικών και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤ άτομα στο να προβάλλουν ελεύθερα την ταυτότητά τους στην κυπριακή κοινωνία, αναφέρεται. Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.