google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ...

Φιλί στο στόμα με τη φίλη της Έλα Ρίτσαρντς ανταλλάσσει η Μαρία Ολυμπία και μοιράζεται το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους!
Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Michael Kors στην Σαγκάη και η εντυπωσιακή της εμφάνισή δεν είναι αυτό που τελικά…έμεινε. Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου σχολιάστηκε έντονα και βρέθηκε στο στόχαστρο των 128.000 followers της.
Η 21χρονη κάνει συχνά αναρτήσεις με τη χλιδάτη ζωή της και είναι συνηθισμένη από το να δέχεται κριτική και για αυτό δεν πτοήθηκε ούτε αυτή τη φορά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε λίγο μετά το τέλος της high fashion διοργάνωσης όπου συμμετείχε και η φίλη της.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ολυμπία είναι η μούσα του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή μόδας και style icon της παγκόσμιας αριστοκρατικής κοινωνίας. Στην συγκεκριμένη βραδιά έκλεψε τις εντυπώσεις με μία σέξι κεντημένη με στρας μπορντό ολόσωμη φόρμα. Βέβαια η φωτό είναι όμορφη αλλά ο κόπρος τέως μάλλον έχει διδάξει χλιδάτους τρόπους ζωής για τους δικούς του ανθρώπους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.