google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ένοχος ο κομμωτής που κόλλησε AIDS πέντε gay άνδρες

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη δράση του - Κυνική ομολογία από τον ίδιο στο δικαστήριο - Αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.. Αντιλήφθηκε από νωρίς τις προτιμήσεις του στα άτομα του ιδίου φύλου. Ανέπτυξε έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τη σεξουαλική του ζωή. Σε πολύ μικρή ηλικία, εξελίχθηκε σε έναν από τους δημοφιλέστερους κομμωτές στην πρωτεύουσα της Σκωτίας, το Εδινβούργο. 
Σύντομα, όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με την κόλαση. Η συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και η έλλειψη επαρκούς προστασίας, είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει τον θανατηφόρο ιό του AIDS. Τότε αποφάσισε να εκδικηθεί. Και το κατάφερε τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις, μεταδίδοντας εσκεμμμένα την ασθένειά του. Η κατάληξη; Ο πολλά υποσχόμενος Daryll Rowe, σε ηλικία μόλις 26 ετών, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Η δίκη διήρκεσε τρεις εβδομάδες. Σοκαρισμένη η κοινωνία του Εδινβούργου και γενικότερα της Σκωτίας, παρακολουθούσαν τα ρεπορτάζ από τις λεπτομέρειες της δράσης του 26χρονου κομμωτή. Την ίδια στιγμή, το καθεστώς τρόμου έχει εξαπλωθεί στις πιάστες των gay, καθώς ο φόβος να υπάρξουν μιμητές, είναι μεγάλος. Ο Daryll Rowe δήλωσε ευθαρσώς ότι ήθελε να εκδικηθεί μετά τη διάγνωση που τον βρήκε να έχει κολλήσει τον θανατηφόρο ιό από τον πρώην σύντροφό του. 
 Σε αρχικό στάδιο και εν μέσω σοκ, ο 26χρονος κομμωτής απευθύνθηκε σε ειδικό κέντρο θεραπείας και άκουσε τις οδηγίες των γιατρών. Πολύ γρήγορα όμως, παρουσίασε άρνηση. Δεν επιθυμούσε να λαμβάνει φάρμακα και να κάνει ασφαλές σεξ. Ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του όπως ακριβώς είχε συνηθίσει. Εφόσον ο ίδιος δεν μπορούσε, δεν θα μπορούσε κανένας, ήταν το σκεπτικό που ανέπτυξε. Ξεκίνησε να «ψωνίζει» εραστές μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Έκανε σεξ δίχως προφυλάξεις μαζί τους και κατάφερε να μεταδώσει τον ιό του Έιτζ σε τουλάχιστον πέντε ομοφυλόφιλους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.