google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Εφαρμογή μαθαίνει στα κορίτσια πώς να αυτοϊκανοποιoύνται

Όπως διαβάζουμε σε διάφορα δημοσιεύματα, το ιδιαίτερο application OMGYes (Oh My God Yes αποτελεί σήμερα τη νούμερο 1 εφαρμογή που οδηγεί στη γυναικεία ηδονή, σπάζοντας κάθε ταμπού ενώ μελετά τα πάντα με επιστημονικά ερευνητικά δεδομένα.
«Καλός ο αυτοσχεδιασμός και το ένστικτο, αλλά δεν λέμε όχι σε δοκιμασμένες τεχνικές που οδηγούν σε νέα μονοπάτια και απογειώνουν την τεχνική μας. Ούτε φαντάζεστε τι συμβαίνει σε αυτό το site», γράφει η Μαρία Αλεξίου σε βιωματικό της άρθρο στην Athens Voice, εκθειάζοντας στη συνέχεια τo app ύμνο στην γυναικεία σεξουαλικότητα, όπως το χαρακτηρίζει.
Η συγκεκριμένη online βιωματική πλατφόρμα λοιπόν, δημιουργήθηκε έπειτα από παγκόσμια (την πρώτη) επιστημονική έρευνα που εξέταζε το πώς οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό, τι τεχνικές χρησιμοποιούν και πώς αυτοϊκανοποιούνται. Το κάθε τι που θα βρεις εκεί μέσα να ξέρεις ότι βασίζεται σε αληθινά επιστημονικά ερευνητικά δεδομένα, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις βίντεο με αληθινές εμπειρίες γυναικών που μιλούν για τις δικές τους τεχνικές, τις οποίες στη συνέχεια παρουσιάζουν στην κάμερα.

Μπορείς να εφαρμόσεις τις κινήσεις που είδες με ψηφιακή προσομοίωση. Στην οθόνη του υπολογιστή ή στην οθόνη αφής του tablet σου. Εφαρμόζεις με τα χέρια σου όσα έμαθες σε εικονικά γεννητικά όργανα και ακούς επιτόπου σχόλια που σε κατευθύνουν για να τελειοποιήσεις την τεχνική σου. «Και αν στην αρχή όλο αυτό μοιάζει λίγο περίεργο και αστείο, στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ερεθιστικό», σημειώνει η συντάκτρια.
Η συνδρομή ανέρχεται στα 50 ευρώ και μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη, όπως παραδέχονται γυναίκες που το πλήρωσαν, αξίζει όμως τα λεφτά της και με το παραπάνω. Ο «πρώτος κύκλος» αποτελείται από 12 επεισόδια, που βγαίνουν άνετα σε ένα σαββατοκύριακο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείς βέβαια.


Πώς όμως ξεκίνησε όλο αυτό;  
Η ιδέα για τη δημιουργία της εφαρμογής προέκυψε όταν μια ομοφυλόφιλη γυναίκα και ένας straight άνδρας γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο. Η Lydia Daniller και ο Rob Perkins, πλέον μετρούν δεκαετίες φιλίας και μετά από ατέλειωτες συζητήσεις για το σεξ, έφτασε η στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι σε μία εποχή που έμοιαζε τόσο προοδευτική, η γυναικεία ηδονή παρέμενε ένα απίστευτο ταμπού. Όταν ξεκίνησαν να ψάχνουν το θέμα, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καν ορολογία ή έρευνες σχετικά με τις λεπτομέρειες της γυναικείας ευχαρίστησης και αυτό που οι δυο τους ξεκίνησαν ως μία προσπάθεια ερευνητικών συνεντεύξεων, κατέληξε σε ένα τεράστιο project και τη δημιουργία του OMGYes. Αργότερα πρόσθεσαν στο project σεξολόγους και ερευνητές με όρεξη για να μελετήσουν εις βάθος κάτι που δεν είχε διερευνηθεί ποτέ πριν στο παρελθόν. Πριν 4 χρόνια, με παραπάνω από 10 υπαλλήλους, το project δημοσιεύεται, στο Σαν Φρανσίσκο, συνδυάζοντας φιλμ, τεχνολογία και τα πρώτα ερευνητικά δεδομένα στο είδος τους. Σήμερα η ομάδα απαρτίζεται από κινηματογραφιστές, γραφίστες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και σεξολόγους και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ανεβάζει σίγουρα το επίπεδο όσον αφορά τον συνδυασμό της έρευνας με την τεχνολογική καινοτομία και την αξιοποίησή τους στην μετέπειτα διάχυση των ευρημάτων. Τα βίντεο είναι υψηλής αισθητικής, χωρίς μουσικές και περιττά στολίδια. Θυμίζουν ντοκιμαντέρ και είναι ταυτόχρονα οικεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.