google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Για κατασκοπία κατηγορείται... πρώην gay πορνοστάρ!

Από gay πορνοστάρ, τραπεζίτης, και από κατάσκοπος στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διαρροή απόρρητων εγγράφων. Αναμφισβήτητα, η πορεία του 52χρονου Γερμανού Ροκ Μ, όπως είναι το ψευδώνυμό του, τράβηξε την προσοχή των γερμανικών ΜΜΕ. 
Πατέρας τεσσάρων παιδιών, πρώην τραπεζίτης και πρώην ηθοποιός πορνό ταινιών, στρατολογήθηκε ως πράκτορας από το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (BfV) και τον περασμένο Νοέμβριο συνελήφθη, κατηγορούμενος για κατασκοπία και για δεσμούς με την ισλαμική τρομοκρατία. Κατά την ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Ντίσελντορφ, ο Ροκ Μ ισχυρίστηκε ότι προσποιούνταν τον τζιχαντιστή που σχεδιάζει επίθεση σε online chatrooms, επειδή απλά... βαριόταν. Υποστήριξε ότι, τα Σαββατοκύριακα, ενώ ήταν στο σπίτι με τον ανάπηρο γιο του και πάντα στο πλαίσιο της δουλειάς του, μπήκε στον διαδικτυακό κόσμο των ισλαμιστών προσποιούμενος ότι ήταν και ο ίδιος ένας από αυτούς. Περιέγραψε τον ρόλο του ως «πολύ διασκεδαστικό, μια απόδραση από την πραγματικότητα».
Μυστική αποστολή
Μάλιστα, προσπάθησε να οργανώσει μια συνάντηση με έναν ύποπτο ισλαμιστή σε γυμναστήριο, ωστόσο επέμεινε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πάει. Συνελήφθη, όταν προσφέρθηκε να μοιραστεί διαβαθμισμένες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της υπηρεσίας του με κάποιον που υποτίθεται ότι ήταν συνάδελφος, ο οποίος βρισκόταν σε μυστική αποστολή. «Ποτέ δεν συναντήθηκα με τους ισλαμιστές» ισχυρίστηκε, «ούτε θα το κάνω ποτέ. Το όλο θέμα ήταν σαν ένα παιχνίδι». Καθώς δεν προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία για πραγματική εμπλοκή του με τους τζιχαντιστές, τιμωρήθηκε με έναν χρόνο φυλάκισης με αναστολή, κατηγορούμενος απλά για προσπάθεια διαρροής κρατικών μυστικών.
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.