google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Όλες και όλοι για #EqualGame

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων αστεριών του ποδοσφαίρου, που ένωσαν τις δυνάμεις τους με ερασιτέχνες παίκτες και παίκτριες, τίθεται σε εφαρμογή η νέα εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης της UEFA με την υποστήριξη όλων των ομοσπονδιών-μελών της. Το #EqualGame προάγει την ένταξη, τη διαφορετικότητα και την προσβασιμότητα στο ποδόσφαιρο και δείχνει μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στον σεξισμό, στην ομοφοβία και σε οποιαδήποτε διάκριση. «Είναι θέμα ζωτικής σημασίας η UEFA να κάνει το ποδόσφαιρο προσιτό για όλους και, μέσω της δύναμής του, αυτό να γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης και να πολεμήσει για την κοινωνική ισότητα.
Η νέα πρωτοβουλία #EqualGame στοχεύει να φέρει πιο κοντά τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας και να διασφαλίσει ότι οι αξίες όπως η ένταξη, η ισότητα των φύλων και η καταπολέμηση των διακρίσεων συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του οράματος και των πεποιθήσεων της UEFA», δηλώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Από την πλευρά του, ο Πολ Πογκμπά, που πρωταγωνιστεί στην προώθηση της καμπάνιας #EqualGame εξήγησε ότι είναι ευτυχής που έχει αυτή την ευκαιρία: «Χαίρομαι που έχω την τιμή να κάνω κάτι που μπορώ και θέλω, δηλαδή να δείξω στον κόσμο ότι είμαστε όλοι ίσοι και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο επειδή το αγαπάμε. Ως παίκτες και οπαδοί, όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα εμπνευστούν και θα διαδώσουν το μήνυμα».
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει σχετικά: «Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχει δώσει το ποδόσφαιρο σε μένα και στην οικογένειά μου. Θεωρώ ότι είναι ευθύνη μου, ως άτομο και ποδοσφαιριστής, να προσπαθήσω να φέρω την ευτυχία σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ, είτε μέσα είτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αποφάσισα να υποστηρίξω την καμπάνια #EqualGame της UEFA, επειδή προωθεί την ιδέα ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους».
Ο Λιονέλ Μέσι πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, το αγαπημένο μου σπορ με έχει διδάξει πολλά πράγματα, αλλά πάνω από όλα μου έδειξε ότι το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο παιχνίδι που είναι προσβάσιμο σε όλους, ανεξάρτητα από εθνικότητα, ηλικία, φύλο, σεξουαλική προτίμηση και θρησκευτικές πεποιθήσεις». Η Άντα Χέγκεμπεργκ, επιθετικός της Λιόν, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει τη δύναμη να βοηθήσει προς την κατεύθυνση θετικών κοινωνικών αλλαγών. Υποστηρίζω την καμπάνια #EqualGame, διότι θέλω όλοι και ιδιαίτερα τα νεαρά κορίτσια να πιστέψουν ότι έχουν το δικαίωμα να παίζουν και να απολαμβάνουν το παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.