google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κατά των διεμφυλικών προσώπων!

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ 
Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, κατά την «ενθρόνιση» της εικόνας της Παναγίας Βουλκανιώτισσας στη Μεσσήνη, για το σχέδιο νόμου που κατέθεσε στη Βουλή με σκοπό την καθιέρωση μιας απλής διαδικασίας για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου των διεμφυλικών προσώπων (τρανσέξουαλ, τρανς). Ο Μητροπολίτης είπε στον κόσμο ότι το να δοθεί η δυνατότητα στα διεμφυλικά πρόσωπα να αλλάζουν το φύλο τους (η οποία πάντως ήδη παρέχεται αλλά μέσα από μια διαδικασία δύσκολη και εξαιρετικά οδυνηρή {χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου!}) είναι μια πορεία προς την καταστροφή. Είπε επίσης ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που θα οδηγήσει στην ασυδοσία και τη διασάλευση της κοινωνικής συνοχής, στρεφόμενος ουσιαστικά όχι μόνο κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά των ίδιων των διεμφυλικών προσώπων, που έτσι κι αλλιώς βιώνουν μια ρατσιστική και επιθετική συμπεριφορά…
Ειδικότερα, το κήρυγμα το Μητροπολίτη Μεσσηνίας ήταν το εξής: «Δυστυχώς, σήμερα, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα λεγόμενα ατομικά δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες, εισάγονται νομοσχέδια στην Ελληνική Βουλή μέσα από τα οποία δίδεται η δυνατότητα και ενισχύεται η βούληση του καθενός να αλλοιώνει την αυθεντικότητα του προσώπου του. Του επιτρέπεται να διαφοροποιηθεί από την ίδια του τη φύση. Του δίνουν τη δυνατότητα και τη νομική υποστήριξη να αλλάξει το φύλο του. Να μπορεί να βιοτεύει όπως εκείνος θέλει και όχι όπως η φύση έταξε. Καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια πορεία είναι πορεία προς την καταστροφή.
STM_6471.JPGΌταν αλλοιώνεται το ανθρώπινο πρόσωπο, εξαιτίας της οποιαδήποτε ικανοποίησης και εν ονόματι της ελευθερίας και του ατομικού δικαιώματος, τότε η ελευθερία δεν πρόκειται ποτέ να γίνει παράγοντας συνοχής και ενότητας της κοινωνίας, αλλά καθίσταται αφορμή και στοιχείο που οδηγεί στην κατάσταση της ασυδοσίας. Μια κατάσταση που οδηγεί στην ασυδοσία με βεβαιότητα διασαλεύει και καταστρέφει την ενότητα και την κοινωνική συνοχή.
Το ότι η οικονομική κρίση έχει μετατραπεί σε κρίση θεσμών και αξιών για την ανθρώπινη κοινωνία έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόταση ψήφισης στη Βουλή αυτού του επαίσχυντου, απάνθρωπου και απρόσωπου νομοσχεδίου. Νομίζω ότι οι ισχυροί αυτού του κόσμου πρέπει να αφουγκραστούν ποιες είναι οι βαθύτερες αξίες, τα ιδανικά, οι αρχές και οι προϋποθέσεις δόμησης της ελληνικής κοινωνίας, η οποία δεν μπορεί να παραπαίει μεταξύ παραφθοράς και πτώσεως. Για να ξαναβρεί το βηματισμό της πρέπει να αποκτήσει, να εδραιώσει και να εφαρμόσει τις αξίες, έτσι όπως διαχρονικά διαφυλάχθησαν, μέσα από τον Ελληνορθόδοξο χριστιανικό πολιτισμό».
Στ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.