google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Νεοναζί ερωτεύτηκε μαύρη και άλλαξε η ζωή της

Η Άντζελα βρέθηκε στη φυλακή. Ως μέλος νεοναζιστικής ομάδας έπαιρνε μέρος σε επιθέσεις κατά ατόμων ξένων εθνικοτήτων. Ερωτεύτηκε όμως μία μαύρη γυναίκα.
Στο παρελθόν κυκλοφορούσε έχοντας υιοθετήσει πλήρως το λουκ των νεοναζί σκίνχεντς, δερμάτινες μπότες και περιβραχιόνια με ρατσιστικά μηνύματα."Το σώμα μου ήταν γεμάτο τατουάζ, ενώ μια ζωγραφισμένη σβάστικα ξεχώριζε ανάμεσα στα δάχτυλα του χεριού μου", αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το BBC.H Angela Κing ήταν η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά στην οικογένειά της, γνωστή για τις αυστηρές και συντηρητικές της αντιλήψεις. Παρακολουθούσε μαθήματα σε ένα ιδιωτικό σχολείο βαπτιστών, ενώ κάθε βδομάδα έδινε το παρών στις συνάξεις της καθολικής εκκλησίας.
Αν και συνειδητοποίησε πολύ νωρίς πως είναι ομοφυλόφιλη, δεν μπορούσε να το αποκαλύψει στα μέλη της οικογένειάς της. Μάλιστα, η ίδια λέει πως η μητέρα της κάποια στιγμή της είχε πει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να την αγαπά, εκτός αν φέρει στο σπίτι ένα μαύρο άτομο ή μια γυναίκα.
Η King άρχισε να φοιτά σε δημόσιο σχολείο στα δέκα της χρόνια. Κάποια στιγμή ξεκίνησαν το μπούλινγκ και οι απειλές, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν δύο συναισθήματα μέσα της: Η οργή και ο θυμός.
Τελικά εντάχθηκε σε μια ρατσιστική ομάδα, αφού πολλές από τις ιδέες τους ήταν κοντά σε αυτές που άκουγε στο σπίτι της.


Το 1998 ενεπλάκη σε ληστεία ενός μαγαζιού, ενώ αργότερα έφυγε για το Σικάγο με ένα φίλο της ο οποίος κατηγορούνταν για έγκλημα μίσους. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης στο Μαϊάμι. Εκεί γνώρισε τον επόμενο έρωτά της, αυτόν που θα άλλαζε όλα όσα εκείνη πίστευε έως τότε. Οι δύο γυναίκες αρχικά είχαν φιλικές επαφές, ωστόσο γρήγορα προχώρησαν στην ομοφυλοφιλική σχέση.
Δεν κράτησε για πολύ, αφού με τη μεταφορά της συντρόφου της King σε άλλη φυλακή, η σχέση τελείωσε.Αυτό που άλλαξε όμως ήταν η ζωή της King. Μετά την αποφυλάκισή της, το 2001, αποδέχθηκε τη σεξουαλική της ταυτότητα. Αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνιολογία και ψυχολογία, ενώ ποτέ δεν ντρέπεται να μιλά για το παρελθόν της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.