google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Cashsexual: Ετερόφυλοι προτιμούν σεξ με άνδρες με αντίτιμο

Ονομάζονται Cashsexuals ή Buy-sexuals, συνδυάζοντας τις λέξεις "μετρητά" ή "εξαγορά" με τη σεξουαλική τους προτίμηση. Πρόκειται για μια ομάδα ανδρών που δεν τοποθετούν εαυτούς στην κατηγορία των ομοφυλόφυλων, αυτοπροσδιορίζονται ως straight, ωστόσο θα έκαναν σεξ με άλλους άνδρες με το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο. "Μπορεί να υποθέτουμε πως αυτοί οι άνδρες είναι γκέι ή τουλάχιστον αμφιφυλόφιλοι, που απλώς αρνούνται να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητά τους" σημειώνει ο Τζο Κορτ, θεραπευτής σε θέματα σεξ και σχέσεων. 
Ωστόσο όπως αναφέρει δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο Κορτ εξηγεί πως οι άνδρες αυτοί, που έρχονται σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλους άνδρες διεγείρονται περισσότερο από το χρηματικό αντίτιμο, παρά τον παρτενέρ τους. "Έχουν αναγάγει σε αντικείμενο του ερωτικού πόθου τα χρήματα και της αίσθησης της αξίας που αποκτούν όταν γίνονται αντικείμενο θαυμασμού και του γεγονότος πως τους προσφέρονται χρήματα για να πραγματοποιήσουν σεξουαλικές πράξεις με άνδρες" αναφέρει. 
Ο θεραπευτής αναφέρει πως ερεθιζόταν στη σκέψη πως θα πληρωθούν για την πράξη. Πρόκειται για ένα show, μια σεξουαλική παράσταση, όπως τη χαρακτηρίζει ο θεραπευτής. "Ερευνητές στο χώρο του ομοφυλοφιλικού πορνό ανακάλυψαν πως άνδρες που χαρακτηρίζονται straight απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε γκέι ερωτικές ταινίες. Συχνά, καταφέρνουν να ανεβάσουν τα κασέ τους, ακριβώς επειδή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που διεγείρονται στη θέα ενός ετερόφυλου να κάνει σεξ με άνδρα" σχολιάζει ο Κορτ. 
"Στη συνέχεια ο ίδιος άνδρας, αφού ολοκληρώσει τη σκηνή του, επιστρέφει στο σπίτι του, στη γυναίκα ή τη σύντροφό του και συνεχίζει τη ζωή του ως ετεροφυλόφιλος" προσθέτει. 
Ο θεραπευτής ωστόσο ξεκαθαρίζει σε βίντεο του για το θέμα, πως το φαινόμενο αυτό δεν είναι ούτε ασυνήθιστο, αλλά ούτε συμβαίνει αποκλειστικά μεταξύ ανδρών. Συμβαίνει και γυναίκες να διεγείρονται όταν τους προσφέρουν χρήματα για να κάνουν σεξ ή άνδρες να κάνουν το ίδιο για ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες. Επιπλέον, ο Κολτ ξεκαθαρίζει πως το παραπάνω φαινόμενο δεν εντάσσεται στην κατηγορία του trafficking, ακριβώς γιατί κανείς δεν κάνει κάτι παρά τη θέλησή του, ενώ και οι δύο εμπλεκόμενοι ενεργούν ελεύθερα και κατά βούληση. news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.