google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Λεσβία κατήγγειλε ψεύτικους βιασμούς για ιδιοτελείς λόγους

Αυτό το περιστατικό ανήκει σίγουρα σε εκείνα που δύσκολα τα χωρά ανθρώπου νους και που, αν μας το περιέγραφε κάποιος, μάλλον θα λέγαμε ότι είναι φαντασιόπληκτος, όπως και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας. 
Η 25χρονη ομοφυλόφιλη Jemma Beale, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Telegraph σε σχετικό της δημοσίευμα, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση επειδή κατήγγειλε 4 συνολικά ψεύτικους βιασμούς από 15 άγνωστους σε εκείνη άντρες, προκειμένου να κερδίσει τη συμπόνοια των ερωτικών της συντρόφων. Το πρώτο της θύμα ήταν ο Mahad Cassim το 2010, ο οποίος πέρασε δύο χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή, ενώ εκείνη έλαβε 11.000 λίρες ως αποζημίωση, έπειτα από την εκδίκαση του υποτιθέμενου βιασμού σε βάρος της από τον Cassim. Όπως αποδείχτηκε χρόνια μετά, ο Cassim είχε οδηγηθεί από την Beale σε ένα σοκάκι και είχε εξαναγκαστεί να κατεβάσει το εσώρουχό του.
Τον Ιουλίου του 2012 κατήγγειλε το βιασμό της από το Noam Shahzad σε μία παμπ στο Hounslow, λίγο πριν τη βιάσει ξανά μαζί και με άλλους στο πάρκινγκ ενός ιατρικού κέντρου κοντά στην παμπ. Πέρασε καιρός για να έρθει στη δημοσιότητα βίντεο στο CCTV που δείχνει την Beale να επιτίθεται πρώτη στον Shahzad στην παμπ, πριν αποχωρήσει για το σπίτι της μόνη. Το Σεπτέμβρη του 2013 κατήγγειλε μία ακόμα σοβαρή σεξουαλική παρενόχληση από δύο άντρες έξω από το σπίτι της, ενώ μόλις δύο μήνες αργότερα ανέφερε έναν ακόμα ομαδικό βιασμό από τέσσερις άντρες σε μια παρέα συνολικά 8 ατόμων, για τον οποίο μάλιστα αναγνώρισε και δύο νεαρούς οι οποίοι συνελήφθησαν μεν, αλλά δεν οδηγήθηκαν σε δίκη δε. 
Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες την τελευταία καταγγελία βιασμού της Beale, η αστυνομία εξασφάλισε τη μαρτυρία μιας πρώην συντρόφου της Beale που έλεγε ότι ο βιασμός από τον Cassim ήταν ψεύτικος, δε συνέβη ποτέ και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τους αναληθείς βιασμούς. Το Δεκέμβριο του 2013 μελέτησαν τους φακέλους και των τεσσάρων καταγγελιών της Beale και βρήκαν κοινές αναφορές και στους τέσσερις, με αποτέλεσμα η κοπέλα να συλληφθεί τον Ιούνιο του 2014 και να ανακριθεί για 10 μήνες πριν τελικά της απαγγελθούν κατηγορίες μόλις τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.