google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Γκέι ριάλιτι για μεγάλο δίκτυο ετοιμάζεται στη Μύκονο

Αποκλειστική αποκάλυψη από το fightbook.gr για νέο γκει ριάλιτι που θα εξελίσσεται στη Μύκονο και θα είναι παραγωγή του αγγλικού καναλιού Channel 4. Οπως είπε ο Mark μέλος της παραγωγής το «Channel 4» ήρθαν σε επαφή με το γνωστό gay friendly club «@54» καθώς επίσης και με άλλα δύο μεγάλα μαγαζιά και ξενοδοχεία του νησιού όπως το Elyzium hotel έτσι ώστε να προσλάβουν εικονικά τρία νεαρά gay αγόρια που μόλις ενηλικιώθηκαν. Τα αγόρια δούλεψαν και βίωσαν την εμπειρία της ζωής σε ένα απόλυτα gay exclusive περιβάλλον. Κάτι εντελώς πρωτόγνωρο γι' αυτούς. 
Οι πρωταγωνιστές του νέου reality, o Ashley, ο Lewis και ο Curtis παρέμειναν στην Μύκονο ως το τέλος Ιουλίου και απόλαυσαν στο έπακρων το νησί από όλες τις οπτικές γωνίες του μέσα και από την εργασία τους σε αυτό. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το μοντάζ του τηλεοπτικού show και στα τέλη Αυγούστου θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες της Μεγάλης Βρετανίας με πιθανότερο τίτλο «Summer of Love». Ο υπεύθυνος του club «@54» Σωτήρης Καμπέρης, μίλησε για τη συνεργασία του με το τηλεοπτικό δίκτυο «Channel 4» και για τον Αshley που εργάστηκε στο δημοφιλή club του νησιού: «Το "Channel 4" επικοινώνησε μαζί μας ψάχνοντας δουλειά για τα παιδιά ενημερώνοντάς με για την παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος. 
Ολο αυτό μου φάνηκε φοβερά ενδιαφέρον, και φυσικά μόνο οφέλη θα προσκομίσει τόσο στη Μύκονο, τον τουρισμό όσο και για την προβολή της δικής μας επιχείρησης. Ο Αshley δούλεψε σε εμάς, είνας ένας 18χρονος Αγγλος με αφρικανικές ρίζες και το αντικείμενο του ήταν το PR του club, μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα και παράλληλα βοηθώντας στις δημόσιες σχέσεις του club τις νυκτερινές ώρες λειτουργίας του. Έχει πολύ ενδιαφέρον να συνεργάζεσαι με νέα παιδιά από το εξωτερικό με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Γενικά όλα τα παιδιά έχουν πολύ κέφι γι' αυτό που κάνουν, γνωρίσαν την Ελλάδα και υποσχέθηκαν πως θα ξαναγυρίσουν να απολαύσουν το νησί με τους φίλους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.