google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΜΕ 3 ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ LGBT ΦΙΛΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Vogue γράφει ιστορία, αφού το τεύχος Σεπτεμβρίου δε θα έχει μόνο ένα, αλλά τρία εξώφυλλα, δύο εκ των οποίων διαθέτουν LGBTQ προσανατολισμό. Η προηγούμενη διευθύντρια της ιταλικής έκδοσης, Franca Sozzani, είχε ήδη βάλει το λιθαράκι στην ανάδειξη των μειονοτήτων, αφιερώνοντας θέματα σε μαύρες ή plus size γυναίκες που δεν εκπροσωπούνταν συχνά στη μόδα.
Τώρα, ο νέος διευθυντής Emanuele Farneti, συνεχίζει την παράδοση και πρωτοστατεί, έχοντας επιλέξει να ανοίξει τη νέα σεζόν του περιοδικού με τρία πολύ δυνατά εξώφυλλα, στα οποία πρωταγωνιστούν μοντέλα που φιλιούνται.
Η Maria Carla Boscono και το φιλί της με τον Federico Spinas είναι ένα εξώφυλλο που θα μπορούσαμε να δούμε να κρέμεται και σε ένα ελληνικό περίπτερο. Από την άλλη, το φιλί του αληθινού ζεύγους  Edoardo Velicskov και Pablo Rousson ή των Lily Aldridge και Vittoria Ceretti πιθανότατα να μην είχαν την ίδια προνομιακή θέση.



Τα μοντέλα πόζαραν στο φακό του φωτογραφικού διδύμου Mert Alas & Marcus Piggott και το τεύχος συνοδεύεται από το hashtag #italiansdoitbetter. Την ίδια στιγμή που στις ΗΠΑ κυβερνά ο αρχηγός της ομοφοβίας και του ρατσισμού, ίσως θα ήταν φρόνιμο αντί για celebrities με μαγιό και photoshop να δοκιμάσουμε κι εμείς να αναδείξουμε τις μειονότητες και τα δικαιώματά τους. Όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.