google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Speech & Debate (2017): OI NEOI ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΟΒΙΑ!

Απογοητευμένοι από την υποκρισία που βλέπουν στους γονείς, τους δασκάλους τους και σε ολόκληρο το σχολικό συμβούλιο, ένα απίθανο τρίο νεαρών μαθητών προβάλει την  κοινή αλήθεια και ακούει τις φωνές τους καθώς ιδρύουν ένα καινοτόμο σχολικό σωματείο και αναλαμβάνουν τον κόσμο.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ:
Η δημοσιογραφία βασίζεται στην ηθική, ηθική και ειλικρίνεια ... Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ένας δάσκαλος στην ταινία που αρνείται να υποστηρίξει μια ομοφυλοφιλική συμμαχία με την επωνυμάι GSA (που ήδη υπάρχει στα σχολεία στις ΗΠΑ) με το σκεπτικό ότι αποτελεί περισσότερο κοινωνικό γεγονός από ένα νόμιμο σχολικό σωματείο!
Στο Σάλεμ των ΗΠΑ διαδραματίζεται η εκρητική ταινία που φαίνεται να έχει γλιστρήσει κάτω από το ραντάρ των gay media! Ανυπόμονα [και, εξ αμελείας] έτσι! Η ταινία ωστόσο προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των κοινωνικών δικτύων κάνοντας εκατομμύρια προβολές.
Πρόκειται για μια προσεκτική προσέγγιση σε μερικά σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους νέους ... τη λογοκρισία, τον ποριτανισμό ... και τη μεταβίβαση της παραπλανητικής [ενηλίκων] γνώμης πάνω και μέσα σε νεώτερα [επικίνδυνα εντυπωσιακά] μυαλά!
Ένα τρίο νεαρών μαθητών που θέλουν να ακουστούν με επιχειρήματα φωτίζει η ταινία ... ο ομοφυλόφιλος, ο geek μαθητής και η κοπέλα ... απαιτούν να ακουστούν οι νέες φωνές και οι απόψεις τους ... η προσέγγισή τους μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστη ... αλλά σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Παρά το γεγονός ότι η ταινία δεν έχει καμία ερωτική σκηνή, ο αφοπλιστικός λόγος των ηρώων όταν αναπαριστούν μέρος της αμερικανικής ανεξαρτησίας με το πρώτο Σύνταγμα και την απελευθέρωση της δουλείας, αποτελεί το απαύγασμα για τον θεατή με την φρέσκια ματιά των νέων...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Here OR Here
Τζούλιαν Ασημακόπουλος, ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Άκη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.