google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο αστυνομικός που έκανε πρόταση γάμου στο Pride του Λονδίνου βίωσε Ομοφοβία

Ένας αστυνομικός που έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του στο περσινό Gay Pride του Λονδίνου λέει τώρα πως μετάνιωσε για την απόφασή του να προβεί δημοσίως σε αυτήν την κίνηση. Ο Phil Adlem σόκαρε ευχάριστα τον αγαπημένο του όταν ξαφνικά κι ενώ περπατούσε με άλλους αστυνομικούς, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, απομακρύνθηκε από τους συναδέλφους του, τον πλησίασε, γονάτισε και του έκανε την πρόταση γάμου μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους. Ο σύντροφός του δέχθηκε και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα τρυφερό φιλί ενώπιον δεκάδων πολιτών που χειροκροτούσαν ούρλιαζαν ενθουσιασμένοι. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός επέστρεψε στα καθήκοντά του. Βίντεο που κατέγραψαν το συναισθηματικό στιγμιότυπο έκαναν τότε το γύρο του ίντερνετ, με χιλιάδες χρήστες να τα αναπαράγουν συγκινημένοι.
 Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο Phil, σε ένα μακροσκελές και εξομολογητικό άρθρο του στην εφημερίδα Guardian, πλέον εύχεται να μην είχε κάνει ποτέ δημοσίως την πρόταση γάμου γιατί έκτοτε δέχεται ανελέητο διαδικτυακό bullying. Ο ίδιος λέει πως ενώ η άμεση ανταπόκριση στην κίνησή του ήταν μόνο θετική, με τον κόσμο που ήταν παρόντες να ζητωκραυγάζουν, όταν αποφάσισε να διαβάσει τα σχόλια στο ίντερνετ βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. «Κοίταξα τα σχόλια online στα βρετανικά μέσα. Τα περισσότερα ήταν φανταστικά. Αλλά το χαμόγελο δεν κράτησε πολύ», λέει ο Phil.
Διαβάζοντας πιο λεπτομερώς τα σχόλια βρέθηκε διαπίστωσε πάρα πολλά που ήταν άκρως ομοφοβικά, με ανθρώπους να γράφουν μέχρι και πως θα έπρεπε να κρεμάσουν αυτόν και τον σύντροφό του ή πως δεν θα φταίει το Ισλαμικό Κράτος αν τους βομβαρδίσουν. «Επιπλέον, η εχθρική αντίδραση ενός συναδέλφου από τη δουλειά και μια άλλη ενός παλιού συμφοιτητή ήταν αρκετές για να ευχηθώ να μην το είχα κάνει ποτέ», σχολιάζει στο κείμενό του. Βέβαια, παραδέχεται πως νιώθει τυχερός που ζει σε μια εποχή που μπορεί να είναι αστυνομικός, όντας ταυτόχρονα ανοικτά ομοφυλόφιλος.
«Το ξέρω πως είμαι τυχερός. Είμαι τυχερός που ζω σε μια εποχή όπου μπορώ να υπηρετώ στην αστυνομία ως ανοικτά ομοφυλόφιλος άντρας και γι' αυτό ευχαριστώ τις προηγούμενες γενιές. Αλλά ακόμη και στους νεαρούς Βρετανούς σήμερα, η ιστορία μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο», καταλήγει, έχοντας προηγουμένως αποκαλύψει πως όταν ήταν 18 ετών είχε δεχθεί μια άγρια ομοφοβική επίθεση. Πηγή: www.lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.