google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Hjartasteinn (Heartstone) (2016): η ενηλικίωση μέσα από την σκληρή φάση της ζωής

Η ιστορία μας διαδραματίζεται σε ένα απομακρυσμένο ψαροχώρι στην Ισλανδία. Ζώντας τα Εφηβικά τους όνειρα δύο μοναδικοί φίλοι και αγόρια, ο Thor και ο Christian αντιμετωπίζουν ένα θλιβερό καλοκαίρι καθώς κάποιος προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός κοριτσιού ενώ ο άλλος ανακαλύπτει νέα συναισθήματα προς τον καλύτερο φίλο του. Όταν τελειώνει το καλοκαίρι και η σκληρή φύση της Ισλανδίας επαναφέρει τα δικαιώματά της, ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει την παιδική χαρά και να αντιμετωπίσει την ενηλικίωση.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: H ταινία έχει μια καταπληκτική διεύθυνση φωτογραφίας που αναδεικνύει τα πανέμορφα τοπία του τοπίου της Ιρλανδίας σε μια παραθαλάσσια περιοχή μέσα από την μονότονη ζωή των κατοίκων. Μπορεί να μας φαίνονται εξωτικά τα μέρη και είναι, αλλά η ζωή των νέων δεν είναι πάντα εύκολη.
Το φίλμ που βραβεύτηκε εκτός από την ενηλικίωση των εφήβων προτάσσει ορισμένα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα όπως είναι το καυτό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, της οικογένειας μέσα από την αστάθεια των ετερόφυλων σχέσεων αλλά και την διέξοδο των νέων να δημιουργήσουν μέσα από ένα μοτίβο της μονοτονίας...Κυρίως όμως γιατί στο τέλος δείχνει ότι η φιλία και η αγάπη προς το ίδιο φύλο είναι μια ζωή πέρα από συμβιβασμούς και στερεότυπα...
With English Subtitles Here OR Here 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.