google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΓΚΕΪ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ "ALIEN: COVENANT" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε στην Κίνα η ταινία "Alien: The Covenant" και όπως επισήμαναν οι θεατές, εκτός των άλλων, οι κινηματογράφοι έκοψαν και τη σκηνή με το φιλί μεταξύ των Walter και David. Όπως δημοσιεύει το THR, οι κινηματογράφοι της Κίνας, λοιπόν, έσπευσαν να κόψουν σκληρές σκηνές βίας της ταινίας αλλά όχι μόνο αυτό. Η σκηνή με το φιλί των δύο cyborgs που υποδύεται ο Michael Fassbender, κόπηκε, προκαλώντας την ένσταση των θεατών που παρακολούθησαν την ταινία. 
Η λογοκρισία στις ταινίες του Hollywood στην Κίνα είναι συνηθισμένη. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, η ταινία του "Logan" λογοκρίθηκε όπως και η ταινία "Resident Evil: The Final Chapter", στην περίπτωση ωστόσο του "Alien: Covenant" οι σκηνές που κόπηκαν δεν ήταν μόνο οι βίαιες. H κινεζική κυβέρνηση έχει εφαρμόσει νόμους λογοκρισίας σε ταινίες και σειρές, με το πρόσχημα της προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική ή βίαιη απεικόνιση. Μάλιστα, οι τηλεοπτικές εκπομπές τους απαγορεύονται να εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Παράδειγμα λογοκρισίας αποτελεί και η ταινία "Brokeback Mountain", η οποία απαγορεύτηκε να κυκλοφορήσει. Στο σύνολο, κόπηκαν 6 λεπτά από την ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στη χώρα μας στις 18 Μαΐου, μια ταινία που έφτασε στην κορυφή του box office. 
Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει σχετικά: Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο "συνθετικός" David, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας". Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride και Demián Bichir, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα έχουμε τον Ridley Scott. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο σκηνοθέτης έχει σκοπό να ξεκινήσει γυρίσματα για το sequel της ταινίας τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.