google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

2ου Patras Pride: ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΓΚΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!

Το ουράνιο τόξο του 2ου Patras Pride έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα το χρώμα της αγάπης, της ειρήνης, της σεξουαλικότητας και του έρωτα.
Πάνω από 2.500 άτομα διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας, στην μεγάλη πορεία που έγινε στο πλαίσιο του 2ου Patras Pride η οποία και αποτέλεσε την κορύφωση της όλης εκδήλωσης.Η Πάτρα για ακόμα μία φορά έδειξε ότι δεν ανέχεται καμία μορφή ρατσισμού, καμία φυλετική διάκριση στο εσωτερικό της κοινωνίας της, έχοντας μπροστάρηδες σε αυτόν τον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο την νέα γενιά.

Η μεγάλη πορεία του 2ου Patras Pride έκανε το… ουράνιο τόξο να «λάμψει» στην Πάτρα (pics)
Η νέα γενιά ήταν αυτή που έδωσε τον ρυθμό της μεγάλης πορείας του Patras Pride, με τα συνθήματα που εμπνεύστηκε, με τις αμφιέσεις της, με το πάθος της για τις ιδέες της, με την ανάγκη της να αγαπήσει και να ερωτευθεί, σπάζοντας τους τοίχους της απομόνωσης που δημιουργούν οι διακρίσεις, το μίσος και ο ρατσισμός.
Όλα αυτά μέσα σε ένα πλέγμα που ήταν απόλυτα σεβαστό και ταυτισμένο με το μέτρο και την αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου.
Γιατί το Patras Pride και η μεγάλη πορεία του με τον τρόπο που έγινε στην Πάτρα ήταν πραγματικά μία γιορτή των ανθρώπινων σχέσεων, αποτελώντας μία εκδήλωση-διαφήμιση για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων και των gay, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο, πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία εφόσον αυτή κάνει στην άκρη τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα της.

Η μεγάλη πορεία του 2ου Patras Pride έκανε το… ουράνιο τόξο να «λάμψει» στην Πάτρα (pics)
Στην πορεία του 2ου Patras Pride που διοργάνωσε η κοινότητα των LGBTQI+ Pride Πάτρας μπορούσε κανείς να συναντήσει από νεαρούς και νεαρές φοιτήτριες, φοιτητές, μαθητές και μαθήτριες, μέλη τοπικών αναρχικών οργανώσεων, μέλη οργανώσεων της αριστεράς και μεγαλύτερα άτομα ακόμα που βγήκαν και αυτοί να διαδηλώσουν και να εκφράσουν με την παρουσία τους την αγάπη τους για την ζωή.
Για την ζωή αυτή που δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει σημαίες, δεν έχει στεγανά, δεν έχει όρια, παρά μόνο χρώματα και ένα ουράνιο τόξο να την οδηγεί, με δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια να παίζουν στον ουρανό.
Δείτε φωτογραφίες:

Η μεγάλη πορεία του 2ου Patras Pride έκανε το… ουράνιο τόξο να «λάμψει» στην Πάτρα (pics)Η μεγάλη πορεία του 2ου Patras Pride έκανε το… ουράνιο τόξο να «λάμψει» στην Πάτρα (pics)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.