google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 2ο PATRAS PRIDE

Με αναγνωριστικές ματιές στα περίπτερα που έχουν στηθεί στον μώλο της Αγίου Νικολάου ξεκίνησε το 2ο Patras Pride! Aρκετοί βέβαια παρακολούθησαν και τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες των καλεσμένων ενώ οι Πατρινοί περαστικοί από τον χώρο στάθηκαν να διαβάσουν τα συνθήματα και πλακάτ που κοσμούσαν το φεστιβάλ Υπερηφάνειας. Λίγο πριν τη δύση του ηλίου η κίνηση δεν ήταν μεγάλη αν και η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί υποστηρικτές της προσπάθειας έδωσαν το "παρών" ενώ όλο το σημείο έφερε τα χρώματα της σημαίας των ΛΟΑΤ! Μπαλόνια και κόσμος έκαναν πολύ εορταστική την 1η μέρα του 2oυ Patras Pride! Δείτε τις φωτογραφίες

16:00-18:00 - Workshop*:
"Πολλαπλές Ταυτότητες, Ένας Εαυτός".
Στο σημείο που διασταυρώνονται οι πολλές και διαφορετικές μας ταυτότητες, αναδύεται ο πυρήνας του εαυτού μας. Ελάτε να τον ανακαλύψουμε και να τον ενδυναμώσουμε μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδι. Εύα Σπίνου - Ψυχολόγος εξειδικευμένη σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.
18:00 - Ομιλίες:
"Ένα σώμα πολλές ταυτότητες: Πολλές ταυτότητες, πολλές Περσονες -One body many identities: Many identities, many personas" - Πάρβη Πάλμου Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Μέλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών.
"E! όχι και παιδοθεσία, θεσμοθετημένη ομοφοβία και τρανσφοβία" - Στέλλα Μπελιά, Νηπιαγωγός, μέλος Οικογένειες Ουράνιο Τόξο.
"Βία και περιθωριοποίηση στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα ηλικίας 50+. Θέσεις και προτάσεις της ομάδας"- Γιάννος Κανελλόπουλος, Proud Seniors Greece.
"Από την Έρευνα του Πολύχρωμου Σχολείου για τα ομο/τρανσφοβικα περιστατικά από την σχολική ζωή: Διαβάζοντας περιγραφές. Λεξιλόγιο, φράσεις και αντιδράσεις"-Πέτρος Σαπουντζάκης Εκπαιδευτικός, μέλος Πολύχρωμο Σχολείο - Rainbow School.
19:15 - "Χαιρετισμός Patras Pride και Ομάδων"
19:30 - "Πολύχρωμη Πορεία"
21:30 - Συναυλίες/Live/Drag show/Party:
Χορευτικό Show : "Rainbow Dancers"
Live - Polina Leshnevskaia
Drag Show: Chraja / ΔούΚISSα / Zackie Oh / Mariannah Grindr
DJ Set: PJ Mugiwara
Παράλληλες Δράσεις:
"ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"
- Face και Body Painting
- Φτιάξε το δικό σου πλακάτ
- Σχεδίασε τη δική σου μπλούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.