google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

1:54 (2016): ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

ΜΙΑ ΓΑΛΛΟΚΑΝΑΔΙΚΗ ταινία που έκανε την έκπληξη σε δεκάδες φεστιβάλ το 2016.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο Tim, είναι ένας ντροπαλός 16χρονος αθλητής, είναι τόσο λαμπρός και ταλαντούχος. Στο σχολείο κάνει παρέα με ένα φίλο του που έχουν πολλά κοινά και μοιράζονται την ζωή τους αλλά οι μπούληδες του σχολείου ωθούν και τους δύο ήρωες στα ανθρώπινα όρια της δοκιμασίας σε δρόμους χωρίς επιστροφή...
Πρόκειται για ένα θαρραλέο και ισχυρό θρίλερ από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Yan England. Στο σχολείο όπως είπαμε συναναστρέφεται με ένα άλλο ντροπαλό αγόρι και γίνονται φίλοι. Αλλά ο λεκτικός και φυσικός εκφοβισμός από μια συμμορία παιδιών, καθώς και μια επιθετική χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αναστατώνει τον νέο σύντροφο του Tim και απομακρύνεται από αυτόν - μια πράξη δειλίας που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις. Ως αποτέλεσμα της απροθυμίας του Τίμ να συνηθίσει την πίεση, οι θύτες φαίνεται να ξεφεύγουν από τις ενέργειές τους, με αποτέλεσμα ο Jeff να ωθήσει στα όρια του τον φίλο του...Η συνέχεια είναι συγκλονιστική...
Ο Τίμ μετά από μια βαριά απώλεια θέλει να αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους αθλητές του σχολείου, μέσω του προπονητή του ο οποίος φαίνεται να εγγυάται μια θέση στα εθνικά πρωταθλήματα με χρόνο 800 μέτρων 1,54 λεπτά. Όταν ο Tim αποφασίζει να ξεκινήσει την εκπαίδευσή του για να προχωρήσει κατά του Jeff, ακόμη και έχοντας μια κοπέλα ως κάλυψη, οι εχθροί του φαίνονται πρόθυμοι να πάνε στα άκρα με εκβιασμούς για να τον σταματήσουν.  Μια πανίσχυρη ιστορία ομοφοβικού εκφοβισμού εκτός ελέγχου σε ένα γαλλικό γυμνάσιο.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: H Tαινία είναι μια κραυγή για τα θύματα του bullying αλλά κυρίως μας θυμίζουν γιατί η Rainhbow flag έχει ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ αθώων νέων ανθρώπων μόνο και μόνο γιατί τόλμησαν να αγαπήσουν. Συγκινητική ως το τέλος αποτελεί ένα ηχηρό ράπισμα στην κοινωνία της υποκρισίας, στο ρόλο των κοινωνικών δικτύων που είναι χωρίς όρια αλλά και στο ρόλο της οικογένειας.
Μια ταινία για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ γεμάτη αλήθειες, αλλά κυρίως η συνείδηση στον κόσμο των εφήβων ότι η Ελευθερία της έκφρασης και της προσωπικότητας αποτελεί πανανθρώπινο αγαθό. Και μα την αλήθεια σκεφτήκαμε αν όντως υπάρχουν τέτοιες ιστορίες και στην χώρα μας. Να ξέρετε ότι μπορούμε όλοι να προλάβουμε τέτοια περιστατικά. Η ταινία πάντως στην αρχή μας οδηγεί σε μια βίαια σκηνή, που δείχνει γιατί σε σχολεία ιδίως στην Αμερική έχουμε αυτοκτονικές τάσεις..
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.