google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΥΤΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ

Η κυβέρνηση της Ρωσίας δεν είναι και ιδιαίτερα ανεκτική όσον αφορά την ομοφυλοφιλία. Ο Πούτιν και οι την θεωρούν (κάτι σαν) ασθένεια και έχουν αποφασίσει –με την αμέριστη συνδρομή της Εκκλησίας- να την θεραπεύσουν. 
Ψυχοθεραπευτές, ιερείς και λοιποί έχουν αναλάβει την σωτηρία όσων έχουν «κολλήσει την αρρώστια». Η Άγκελα Μέρκελ ζήτησε από τον Βλάντιμιρ Πούτιν «να σεβαστεί η Ρωσία τις μειονότητες», αναφερόμενη στον ουσιαστικά διωγμό των ομοφυλόφιλων που λαμβάνει χώρα στην Τσετσενία. Η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται επισήμως ψυχικό νόσημα στη χώρα, από το 1999 έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των νοητικών διαταραχών, αλλά η ομοφοβία βασιλεύει με τις ευλογίες του κράτους. 
Ο ψυχοθεραπευτής Γιαν Γκόλαντ από το Νίζνι Νοβγκορόντ ισχυρίζεται ότι μέσω της ύπνωσης «γιάτρεψε» ομοφυλόφιλους κα τρανσέξουαλ χωρίς όμως να το έχει αποδείξει με οπτικό υλικό. Σύμφωνα με τον «επιστήμονα» η θεραπεία διαρκεί από 8 έως 18 μήνες και περιλαμβάνει τα εξής στάδια: Στο πρώτο ο Γκόλαντ «σκοτώνει» την επιθυμία του «ασθενούς» για το ίδιο φύλο. Στο δεύτερο τους ωθεί ώστε να επιθυμούν τις γυναίκες και μάλιστα δεν διστάζει να τους προτρέπει να τις βλέπουν σαν αντικείμενα. Στο τελικό στάδιο ο γιατρός τους βάζει να κάνουν σέξ με άτομα του αντίθετου φύλου. 
Σαν τον 80χρονο σήμερα Γκόλαντ υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν την ύπνωση για να «γιατρέψουν» την ομοφυλοφιλία. Ο ΓΙεβγκένι Περεσβέτοφ χρησιμοποιεί τη θρησκεία. Ο ιερέας έχει ιδρύσει την οργάνωση «Ανάσταση» η οποία υπόσχεται στους γκέι ότι θα τους κάνει να αποκηρύξουν την ομοφυλοφιλία τους. Αλλά μετατρέπει τους ανθρώπους σε ΦΥΤΑ.... όπως λένε ακτιβιστές...
Εκτός από τις Κυριακάτικες «λειτουργίες» επί του θέματος ο Περεσβέτοφ έχει και κανάλι στο YouTube. Άλλοι, πιο θρησκόληπτοι, πάνε τα νέα παιδιά στην εκκλησία και τα ραίνουν με αγιασμό ενώ ο ιερέας διαβάζει προσευχές ώστε να γιατρευτούν από την ομοφυλοφιλία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.