google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Katy Perry: "Προσπάθησα με προσευχή να μην είναι γκέι αλλά ζούσα σε μια φούσκα..."

Η διάσημη τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο National Equality (Εθνικής Ισότητας) από το HRC (Human Rights Campaign - Καμπάνια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) σε γκαλά που έγινε στο Λος Άντζελες και μίλησε ανοιχτά για το πόσο μπερδεμένη ήταν και η ίδια με την σεξουαλικότητά της ως έφηβη.
Η Katy και η αδελφή της μεγάλωσαν σε μια αυστηρή χριστιανική οικογένεια, καθώς οι γονείς τους ήταν πάστορες. Η ίδια η Katy είπε πως "προσπάθησα να διώξω με την προσευχή την ομοφυλοφιλία μακριά" αναφερόμενη στην εποχή που πήγαινε σε χριστιανικές κατασκηνώσεις και τραγουδούσε γκόσπελ. Ενώ συνέχισε να λέει πως στην πορεία η φούσκα μέσα στην οποία ζούσε έσπασε.
Παράλληλα η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο γνωστό της χιτ "I Kissed a Girl" (το τραγούδι με τον στίχο "φίλησα ένα κορίτσι και μου άρεσε" που όταν κυκλοφόρησε το 2008, προκάλεσε αντιδράσεις και όπως αναφέρει και ο Guardian στάθηκε αφορμή για να συζητηθούν τα ζητήματα των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας) και η 32χρονη Katy Perry παραδέχτηκε μπροστά στο κοινό πως "η αλήθεια είναι πως έκανα περισσότερα από ένα φιλί".
Σε άλλο σημείο στην ομιλία της, η ποπ σταρ που θυμίζουμε πως πρόσφατα χώρισε με τον ηθοποιό Orlando Bloom, ακούγεται να λέει πως ποτέ η σεξουαλικότητά της δεν ήταν ξεκάθαρρη, περιέγραψε τον εαυτό της ως "μπερδεμένη" και είπε πως η σεξουαλικότητα δεν είναι ασπρόμαυρη όπως το φόρεμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.