google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΑ SHAMELESS. LOOKING ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ GLAAD MEDIA AWARDS

Και οι #glaadawards υποψήφιοι είναι ... Ο θεσμός των GLAAD Media Awards είναι παρών φέτος με σκοπό να αναγνωρίζουν και να τιμούν τα μέσα ενημέρωσης για δίκαιη, ισότιμη, αληθινή  και χωρίς αποκλεισμούς τα φλέγοντα ζητήματα της LGBTQ κοινότητας αλλά κυρίως τα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή τους. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι δύο από τις αγαπημένες μας σειρές εισπέραξαν ισότιμα βραβεία όπως είναι το Shameless για το οποίο ετοιμάζουμε σύντομα κριτική, αλλά και το γνωστό μας Looking. Πιο αναλυτικά το Shameless που ολοκλήρωσε τον 7ο κύκλο του, κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης πήρε ένα βραβείο στην απονομή Actors Guilt Awards 2017 στην κατηγορία male actor in comedy series... 
O κεντρικός ήρωας της σειράς που υποδύεται τον Frank!!!! 😀  ήταν όλα τα λεφτά με την Απίστευτη ατάκα του, μόλις παρέλαβε το βραβείο .. "thanks to our president Trump who did Frank Gallagher look normal..." τρομερός ηθοποιός πραγματικά...!! Να σημειώσουμε ότι Shameless και looking ήταν υποψήφια το καθένα σε διαφορετική κατηγορία στα Glaad media awards μαζί με άλλες σειρές αλλά και ταινίες που εκφράζουν την διαφορετικότητα και την LGBT κοινότητα σε όλο της το μεγαλείο..
Julian Asimakopoulos-Dinakos P.F.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.