google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H Lady Gaga τραγούδησε το Born this Way στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ!

Εντάξει, οι Πάτριοτς της Νέας Αγγλίας νίκησαν με 34-28 τους Φάλκονς της Ατλάντα στο 51ο Super Bowl και αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο αμερικανικό φούτμπολ, κάνοντας μια επική ανατροπή (έχαναν στο ημίχρονο 3-21!). Αλλά όπως ξέρουμε το Super Bowl δεν είναι μόνο φούτμπολ, ούτε νίκες και «τάτσνταουν». Είναι σόου. Διαφημίσεις και τραγούδια που μένουν στη μνήμη των φιλάθλων όσο και οι νικητές στον αγωνιστικό χώρο. Εφέτος ήταν η σειρά της Lady Gaga να κλέψει την παράσταση στη συναυλία που δίνεται κατά παράδοση στο ημίχρονο του σπουδαίου αγώνα. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως η 30χρονη τραγουδίστρια «ανατίναξε» το Super Bowl. Και όντως έτσι φάνηκε.
Οι φλόγες πίσω της έδιναν ακριβώς την εντύπωση ενός εκρηκτικού σόου, απόλυτα ταιριαχτό με το ταπεραμέντο της καλλιτέχνιδος. Και άλλωστε ένα από τα τραγούδια που επέλεξε ήταν ένα χτύπημα στην πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, παρουσία μάλιστα του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες του σταδίου στο Χιούστον. Η Lady Gaga ξεκίνησε το σόου της από την κορυφή του σταδίου έχοντας πίσω της τον σκοτεινό ουρανό και τα φώτα της πόλης. Τραγούδησε το «God Bless America» και στη συνέχεια πήδηξε από την οροφή συνοδεία 300 drones. Εκανε δύο εμφανίσεις. Η πρώτη με ένα αστραφτερό ασημί κορμάκι με ασορτί μπότες και η δεύτερη από ένα επίσης στραφταλιζέ σορτσάκι και λευκό crop top.
Τραγούδησε, μεταξύ άλλων, τα «Million Reasons», «Born This Way», «Telephone» και «Poker Face». Σε όσους τη θαύμασαν αυτά τα 13 λεπτά της εμφάνισής της, έμεινε και η παύση της για μερικά δεύτερα προκειμένου να πει: «Γεια σου μαμά και μπαμπά». Στην αρχή του σόου, αξίζει να σημειωθεί ότι η Gaga, παρόλο που είχε στο κοινό τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς, δεν δίστασε να ασκήσει έμμεση κριτική στην πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας έκκληση για ενότητα και ανοχή στη διαφορετικότητα.
O αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς χειροκροτεί από τις εξέδρες του σταδίου σε πλάνα που έδειξε το Fox Για την ακρίβεια, επέλεξε να τραγουδήσει το δεύτερό της τραγούδι ακριβώς μπροστά από τον Πενς, σαν να απηύθυνε τους στίχους: «No matter gay, straight or bi / Lesbian, transgendered life / I’m on the right track baby / I was born to survive» (Δεν έχει σημασία αν είσαι γκέι ή μπάι / Λεσβία ή τρανσέξουαλ/ Είμαι στον σωστό δρόμο / Γεννήθηκα για να επιβιώσω). To 51ο Super Bowl δεν μπορούσε παρά να έχει πολιτικό στίγμα. Αλλωστε καλεσμένος ήταν και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ως Τεξανός και κάτοικος του Χιούστον ο 93χρονος πολιτικός έριξε το νόμισμα για το ποια ομάδα θα ξεκινήσει πρώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.