google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Conor McGregor υπέρ των γκέι και κατά του μπούλινγκ

Στην σκιά της συμφωνίας του αγώνα με τον Floyd Mayweather, διαβάστε μια έρευνα σε μερικές λεπτομέρειες της ιδιωτικότητας του Conor McGregor που έχουν ενδιαφέρον.
Μπόλικο σεξ πριν τους αγώνες
Κόντρα στην πλειοψηφία των μαχητών, ο Ιρλανδός είναι της φιλοσοφίας πως θα πρέπει κάποιος να κάνει πολύ σεξ πριν τους αγώνες, καθώς δεν πιστεύει πως αυτό του σπαταλάει ενέργεια. Έτσι ο μύθος του ελεγχόμενου σεξ, καταρρίπτεται συνοπτικά από τον McGregor.
Του ζήτησαν να γίνει ο «κακός» του James Bond
Στην ταινία Spectre το 2015 του έγινε πρόταση να παίξει έναν από τους κακοποιούς που θα αντιμετωπίσει τον πράκτορα James Bond. Ο Ιρλανδός αρνήθηκε την πρόταση!
Έπαιζε Football μανιωδώς
Μάλιστα από εκεί ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα, αφού έπαιζε στους Lourdes Celtic και ήταν μία από τις βασικές μονάδες της ομάδας.
Οπαδός της Γιουνάιτεντ
Δηλωμένος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Conor McGregor που παλαιότερα πήγαινε συχνά στο Ολντ Τράφορντ να παρακολουθήσει τους κόκκινους διαβόλους.
Θύμα μπούλινγκ
Ναι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, υπήρχαν άνθρωποι που τραμπούκιζαν στο σχολείο τον Conor McGregor επειδή ήταν κοντός. Αργότερα ρέφαρε κάνοντας σεμινάρια αντι- μπούλινγκ στα σχολεία.
Ο «Σάκης» ο υδραυλικός
Στα 20 το μεροκάματο έβγαινε με τα υδραυλικά. Ο Conor McGregor μεγάλωσε σε μία δεμένη οικογένεια αλλά δεν ήταν εύπορη και έβγαζε τα προς το ζην, τίμια και εργατικά.
Ζήτω οι γκέι!
Είναι δηλωμένος υποστηρικτής των γκει στην Ιρλανδία και πρόταξε μάλιστα τα στήθη του για να έχουν δικαιώματα στην χώρα. Το κατάφερε το 2015 όπου οι γάμοι έγιναν μόνιμοι, στην κατά τα άλλα οπισθοδρομική Ιρλανδία.
Από περιβόητος σε... τίγρης
Το σκέφτηκε σοβαρά να αλλάξει προσωνύμιο από Notorious σε Celtic Tiger. Τελικά το άφησε έτσι αλλά στο σώμα του φέρει ένα τατού με μία τεράστια τίγρη.
Dee Devlin αγάπη μου...
Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται η Dee Devlin. Ο Conor McGregor «χρεώνει» την επιτυχία του στο άλλο του μισό και δεν ξεχνά να την αναφέρει.
Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Αν νομίζετε πως το γρηγορότερο ήταν με τον Jose Aldo στα 13 δεύτερα είναι λάθος. Τέσσερα δεύτερα και στο καναβάτσο ο Pady Doherty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.