google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Βιντεοσκόπησε την στιγμή που αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι γκέι

Ο Daniel Ashley Pierce είναι ένας 20χρονος νεαρός από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποφάσισε να πει στην οικογένεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και να καταγράψει μυστικά την στιγμή με το κινητό του. 
Στην αρχή η μητριά του, του είπε πως τον πετάει έξω από το σπίτι επειδή διάλεξε αυτόν τον δρόμο ο οποίος δεν είναι ο δρόμος του Θεού. «Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι επιλογή σου αλλά εγώ πιστεύω στον λόγο του Θεού και ο Θεός δεν δημιούργησε κανέναν γκέι. Είναι ένας δρόμος που πρέπει να αλλάξεις. Πήγαινε σε όποιον επιστήμονα θες. Εγώ βαδίζω ανάλογα με τον λόγο του Θεού» ακούγεται μια φωνή που εικάζεται ότι ανήκει στη μητριά του. Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι από τη στιγμή που ο Πηρς επιλέγει αυτό τον δρόμο θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι γιατί «δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι στηρίζω ό,τι κάνεις».
Ο Ντάνιελ Πηρς είναι ο νεαρός δεξιά: Στη συνέχεια η γιαγιά του λέει πως ντροπιάζει τον πατέρα του και πως πρέπει να φύγει από το σπίτι. Κι όλα αυτά την ώρα που ο πατέρας παρακολουθούσε την συζήτηση χωρίς να λέει τίποτα. Σύντομα η κουβέντα ξεφεύγει και γιαγιά με μητέρα αρχίζουν να χειροδικούν εναντίον του παιδιού βρίζοντας το με χυδαίες εκφράσεις.
Το βιντεάκι του Πηρς έγινε viral από τη στιγμή που το ανέβασε το Seattle’s The Stranger. Στο 5λεπτο βιντεάκι δεν διακρίνονται πρόσωπα. «Είσαι γεμάτος σκατά. Μου είπες στο τηλέφωνο ότι έκανες την επιλογή σου. Ξέρεις ότι δεν γεννήθηκες έτσι. Ηξερες ότι καταδίκαζες το καλό όταν έκανες αυτή την επιλογή. Ηξερες ότι ο πατέρας σου έκανε τα πάντα για να σε μεγαλώσει. Δεν έπρεπε να του το κάνεις αυτό» ακούγεται να λέει η μητριά. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ένα σώμα σαν σκιά. Η κάμερα αρχίζει να κινείται και ακούγεται ο Πηρς να λέει στη γυναίκα να σταματήσει να τον χτυπάει. «Είσαι καταραμένος» ακούγεται μια φωνή και στο τέλος του βίντεο ακούγεται κάποιος να τον αποκαλεί «μια αποτυχία». Ο Πηρς έγραψε στο facebook όσα έζησε εκείνη την ημέρα: «Τι μέρα…σκεφτόμουνα ξυπνώντας στις 9.48 και βρισκόμενος στη δουλειά 15 λεπτά αργότερα ότι θα γινόμουνα το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα. Αλλά δεν ήξερα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα ήταν ότι θα με πετούσαν έξω από το σπίτι. Οτι θα με έβριζαν και ότι η μητριά μου θα μου πετούσε όλα αυτά στα μούτρα και η γιαγιά μου θα τσίριζε. Είμαι σοκαρισμένος και αποσταθεροποιημένος». «Η στάση της μητριάς μου ήταν η πιο σοκαριστική και τραυματική» δήλωσε ο 20χρονος Πηρς στην Huffingtonpost. Το βιντεάκι ανέβηκε πρώτα από τον φίλο του Πηρς και έκανε πάνω από 700.000 views. Η ιστορία του Πηρς δημοσιεύτηκε στο Advocate, το Daily Dot και το New Civil Rights Movement. Μια καμπάνια στήριξης ξεκίνησε αμέσως για να μπορεί να ζήσει ο Πηρς και σε μια ημέρα συγκεντρώθηκαν $19,000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.